StratAim

De Echo granaten van StratAim kunt u bij ons bestellen. De producten van dit merk zijn van hoge kwaliteit en worden ontwikkeld in Nederland. Granaten met biologisch afbreekbare Blastcaps die een knap van 79 decibel produceren. Veilig voor de oren maar effectief in zijn werking.

Helaas niet alle StratAim artikelen via Great Oak te bestellen

Bij Great Oak verkopen we de Echo granaten en de bijbehorende blastcaps. Daarnaast hebben we van diverse merken granaat pouches in het assortiment. Denk hierbij aan Warrior Assault Systems, Templars Gear, MFH en nog meer merken.

De BB werpende granaten mogen we helaas niet verkopen.

StratAim Echo granaten bestel je bij ons.

In ons assortiment vind je alleen producten van hoge kwaliteit en we werken met aantrekkelijke prijzen.

Heb jij vragen over de StratAim Echo?

Als je vragen over de StratAim Echo hebt, of even een praatje wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste tactische uitrusting, of je nu op zoek bent naar tactische uitrusting voor tijdens het airsoften of vanwege je beroep een goede tactische uitrusting nodig hebt. Bij Great Oak bieden we alleen tactische uitrusting van zeer hoge kwaliteit aan. Laat ons gerust weten naar wat voor tactical gear je op zoek bent en wij helpen je graag verder!

Deel dit product: