Ogregear

Bent u op zoek naar high-end kleding, uitrusting waar je u tegen zegt, en dat alles voor een betaalbare prijs? Dan is OgreGear misschien wel uw nieuwe favoriete merk! Bij Great Oak vindt u een breed aanbod aan kleding en uitrusting van OgreGear.

Even over OgreGear

Het relatief nieuwe merk OgreGear vindt zijn oorsprong binnen de Europese grenzen. Het merk focust zich vooral op het produceren van kwalitatief sterke kleding en diverse uitrustingen. Hierbij kunt u denken aan tactische buitenjassen in verschillende soorten, kleuren en maten. Deze zijn niet alleen kwalitatief sterk en water- en windbestendig, maar ook licht in gewicht.

Het grootste voordeel van OgreGear is zijn prijs. Hoewel de kwaliteit van OgreGear’s producten namelijk niet ten onder doet aan merken als UFPro en Warrior Assault System qua uitrusting, zijn de producten van OgreGear tegen een veel aantrekkelijker tarief te bestellen. Het merk is nog relatief onbekend en moet nog wat naamsbekendheid genereren, maar wij zijn ervan overtuigd dat dat geen probleem gaat zijn.

Door en voor defensie

OgreGear is namelijk naast lokaal (sinds het een Europees merk is) ook nog eens ontwikkeld door mensen met diverse militaire achtergronden. De ervaring en opgedane kennis uit het vak passen ze toe op de producten die zij produceren. En dat merk je! OgreGear heeft zich door de ontwikkeling van de producten door mensen met een militaire achtergrond, opgewerkt tot een potentieel grote speler in het veld. Zij leveren onderhand aan onderhand politie, defensie en andere partijen die op zoek zijn naar uitrusting van een hoge kwaliteit.

OgreGear bij Great Oak

Wij zijn dan ook trots in onze webshop de kleding en uitrusting van OgreGear aan te kunnen bieden. Omdat wij onze oorsprong ook vinden in defensie en de beveiligingssector, snappen wij precies waar de behoeftes van onze klanten liggen. Op onze website vindt u een breed assortiment defensieve producten. Naast OgreGear, kunt u bijvoorbeeld ook voor de merken Busch en Makhai bij ons terecht. In onze fysieke showroom bent u natuurlijk meer dan welkom. Hier kunnen wij u bovendien voorzien van het beste advies en tips over uw aankoop. Heeft u vragen over producten? Neem dan contact met ons op.

Deel dit product: