Makhai

Een klassiek merk, dat al jarenlang hoge kwaliteit uitrusting levert aan onder andere politie, defensie en boa’s? Dat is Makhai! Bij dit merk kunt u terecht voor de beste handschoenen, houders, blindeerbanden en koppeltasjes. Deze producten vindt u natuurlijk allemaal terug op de webshop van Great Oak.

De hoge kwaliteit van Makhai

Makhai’s stabiele reputatie wordt al jaren hooggehouden door de constante levering van kwalitatief sterke producten. Het is dan ook niet gek dat het merk al jarenlang wordt ingezet voor uitrusting van onder andere politie, militaire, boa’s en beveiligingsmedewerkers!

Makhai’s brede assortiment geeft ook nog eens genoeg om uit te kiezen. Zo biedt Makhai onder andere nylon cordura sleutelhangers en telefoonhoesjes voorzien van klittenband. Ook de nylon cordura wapenstokhouder van Makhai is een populaire toevoeging aan de uitrusting van politie. De speciale Makhai snijwerende handschoenen worden veelal door politie en beveiligingspersoneel gedragen. Deze zijn van sterke materialen gemaakt, zitten prettig en zijn voorzien van anti-slip en touch materiaal.

Onder de bekendste producten van Makhai vallen echter zijn koppeltasjes. Wederom geproduceerd in het krachtige 1000D nylon cordura en voorzien van klitteband, zijn deze ideaal voor aan elke koppelriem. De Makhai koppeltas kan bijvoorbeeld een zakmes, boeien of multitool dragen.

Makhai kopen bij Great Oak

Bij Great Oak vindt je de beste defensieproducten en kleding van Nederland. Omdat wij onze oorsprong zelf vinden in de beveiligingssector en defensie, begrijpen wij de wensen van onze klanten. Op onze website vindt u dan ook enkel het beste van het beste. Bent u op zoek naar Makhai uitrusting voor politie, defensie, boa’s of beveiligingsmedewerkers? Neem dan vooral een kijkje op onze website!

Naast Makhai vindt u namelijk bij Great Oak ook verschillende andere merken, zoals Ogregear en Busch. U bent welkom op onze webshop, maar ook in onze fysieke showroom. Hier kunnen wij u voorzien van uitgebreid advies en antwoord geven op uw vragen over producten, waaronder de hoogstaande uitrusting van Makhai. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag.

Deel dit product: