Busch

Bent u op zoek naar sterke ballistische helmen? De ballistische helmen van Busch zijn van kwaliteit als geen ander. In ons assortiment vindt u bovendien een groot aanbod in diverse Busch helmen, allemaal met andere eigenschappen.

De helmen van Busch

De ballistische helmen van Busch kenmerken zich door hun onmiskenbaar hoogstaande kwaliteit. Met meer dan veertig jaar in ervaring weet het merk zich tegenwoordig te onderscheiden door een nieuw type ballistische helmen op de markt te brengen. De helmen van Busch zijn buitengewoon sterk, goed gevormd en zitten comfortabel.

Het van oorsprong Duitse bedrijf maakte eind vorige eeuw zijn eerste ballistische helmen. Hiervoor was het bedrijf voornamelijk gespecialiseerd in motor- en fietsbescherming. Door onderhand meer dan veertig jaar onderzoek weet het merk zich tegenwoordig te onderscheiden op de markt. Onder andere het Amerikaanse ministerie van Justitie en Veiligheid, met zijn bekende FBI en DEA, vertrouwen op de kwaliteit van de ballistische helmen van Busch.

Soorten en maten

Maar ook SWAT-teams en politieagenten van over de hele wereld dragen – misschien zonder dat ze het weten – helmen gemaakt door Busch. Het geheim van hun succes is, volgens het bedrijf zelf, het constante implementeren van feedback van de klanten.

Onder de toppers van Busch vallen onder andere de AMP-1 TP, de AMP-1 E en de CTM-1. De AMP-1 TP is de enige helm ter wereld die onder FBI-protocollen is goedgekeurd. De helm is gemakkelijk en snel op te zetten, is kogelwerend en beschermt het hoofd volledig. De ballistische helm zit bovendien verrassend comfortabel en is aan te passen naar persoonlijke voorkeuren. De AMP-1 E ballistische helm van Busch is het kleine broertje van de TP. Deze is lichter en wordt doorgaans bij minder heftige operaties ingezet. De CTM-1 is dé topper van Busch voor bij protesten en rellen. Het beschermende helm deel zit 360 graden om het hoofd heen en beschermt zelfs de ogen. Circulatie wordt bevorderd door de ventilatiestrips op de onderkant.

Ballistische helmen van Busch bestellen bij Great Oak

Bij Great Oak snappen wij de waarde van beschermende kleding, helmen en tools. Sinds wij zelf onze oorsprong hebben in defensie en de beveiligingssector, weten wij in te spelen op de grote vraag. Op onze website bieden we een breed scala aan defensieve producten (van Busch, en veel andere merken), maar natuurlijk bent u ook gewoon welkom in onze fysieke showroom. Neem voor vragen contact met ons op.

Deel dit product: