Het geweerholster voor bijna elk geweer.

Tot nu toe kon het dragen van lange geweren en replicas alleen met een sling of andere loshangende methode. Een methode die toelaat onmiddellijk vuur openen, maar om het geweer stand by te houden alleen kan door een intimiderende houding aan te houden. Afhankelijk van de situationele context is dit niet altijd de meest geschikte oplossing. Dit en andere gerelateerde problemen worden opgelost door het tactische geweerholster te gebruiken. Het dragen van het geweer aan de sling beperkt handbewegingen en maakt het moeilijk om in te grijpen bij bepaalde activiteiten zoals hand-tot-handgevecht of overschakelen naar een handvuurwapen, pepperspray of de handboeien wanneer er wordt overgegaan tot een arrestatie, of eenvoudigweg bij gebruik van navigatie-, optische of communicatieapparatuur.

Een ander aspect dat bij langdurig gebruik aan de order komt is de druk op de rug en schouders bij het dragen van een geweer aan de sling. Het tactische holster voor geweren verbetert al deze aspecten door de gebruiker hoger te bieden operationele mogelijkheden.

Voor welke geweren is het tactische holster geschikt?

Het tactisch holster voor geweren is speciaal ontworpen voor de HKG36 en HK416 in al zijn versies. Desondanks is er gekozen voor een kromlijnig ontwerp, waardoor het aantal compatibele wapens wordt uitgebreid. De maat van het holster zorgt ervoor dat elk geweer of replica met een magwell (het deel van het geweer waar het magazijn wordt ingestoken) van 4 cm of minder breed compatibel is met het holster. Bij wapens zoals de M4, die in deze zone aanzienlijk smaller zijn, zal die klemming minder zijn. Dit is eenvoudig opgelost door een tweede ankerpunt toe te voegen, op beslissing van de gebruiker. Dit tweede ankerpunt bestaat uit het vasthouden van de hiel van de kolf met een klein rubberen bandje verankerd aan het MOLLE-systeem. Dit hindert de gebruikssnelheid niet en het wapen is volledig bevestigd aan het vest maar met volledige operationele capaciteit om snel te reageren. Op deze manier kan iedereen genieten van het gemak van dit geweldige tactische holster voor geweren.

BreakPoint holsters bestel je bij ons.

In ons assortiment vind je alleen producten van hoge kwaliteit en we werken met aantrekkelijke prijzen.

Heb jij vragen over de BreakPoint holsters?

Als je vragen over de BreakPoint holsters hebt, of even een praatje wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste tactische uitrusting, of je nu op zoek bent naar tactische uitrusting voor tijdens het airsoften of vanwege je beroep een goede tactische uitrusting nodig hebt. Bij Great Oak bieden we alleen tactische uitrusting van zeer hoge kwaliteit aan. Laat ons gerust weten naar wat voor tactical gear je op zoek bent en wij helpen je graag verder!

Deel dit product: