DIRECT ACTION® is een merk dat is ontstaan ​​uit het combineren van geweldige ontwerp- en fabricagemogelijkheden met een persoonlijk begrip van de specifieke eindgebruikersbehoeften van speciale operatietroepen.

Deze combinatie heeft geleid tot de benadering van een individue-als-een-systeem dat open en flexibel is met alle benodigde opties, maar toch gestroomlijnd blijft en overbelasting vermijdt. Elk onderdeel van het systeem staat in verbinding met de andere componenten: wapens, dragende uitrusting, rugzakken, jassen, dienstuniformen en zelfs camouflagepatronen – elk van deze is een onderdeel van een geheel en een belangrijk onderdeel dat cruciaal is voor het succes van een missie.

Bij het creëren van DIRECT ACTION® is elk detail zorgvuldig doordacht vanuit dit systemische perspectief – geen willekeurige keuzes, geen compromissen, geen “zelfde-oude-dingen” ontwerpbenadering, geen terugdeinzen voor nieuwe technologie – en allemaal gebaseerd op de eerste hand, echte wereldervaring van elite speciale operatie-eenheden.

We willen er zeker van zijn dat je met DIRECT ACTION® de beste uitrusting krijgt die er is.

Deel dit product:
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.