Great Oak is een groeiend bedrijf met zijn roots in de beveiligingssector en defensie. Voordat we Great Oak op 1 oktober 2014 hebben opgericht waren we voor onszelf continue op zoek naar betere en nieuwere kleding en uitrusting. Wanneer we dan iets hadden gevonden en getest kwamen de collega’s en kennissen naar ons toe om te vragen waar ze die spullen zelf konden krijgen.

Na vele verzoeken aan ons om het bestelproces over te nemen hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we als Great Oak van start gegaan.

We zijn begonnen met snijwerende kleding en kogelwerende vesten en zijn dat langzaam aan het uitbreiden met tactische kleding, rugzakken, zelfverdediging, zaklampen, messen en gereedschap. Ook kijken we goed naar maatschappelijke veranderingen en spelen we daar op in door hier passende producten voor te vinden. Ook hebben we naast vaste stock ook de mogelijkheid om bepaalde artikelen naar specificatie te laten fabriceren. Bijvoorbeeld nomex broeken en jassen.

Nog steeds zijn we druk aan het zoeken, testen en vergelijken om een lijn van producten neer te zetten waar we zelf ook op vertrouwen. Door de constante groei hebben we ruim 200.000 bestelbare artikelen die (nog) niet online staan.

Deel dit product: